Приступница Алумни организацији Филозофског факултета

Попуњавањем и предајом ове приступнице изјављујем да сам сагласан/на са тим да будем део Алумни организације Филозофског факултета у Нишу.

Молимо унесите своје име и презиме

Молимо Вас да коришћењем календара изаберете тачан датум свог рођења. Датум рођења је неопходан само због верификације података и никада неће бити по аутоматизму објављен било где на овом сајту, осим у случају да сами одлучите да га објавите на својој профилној страни.

Молимо Вас да изаберете један или више студијских програма Филозофског факултета које сте завршили

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

У ово поље унесите број мобилног телефона (или фиксни, уколико немате мобилни). Валидни примери:

+381 60 1234-567
060/1234567
(060) 12-34-567

Invalid Input

У ово поље унесите жељено корисничко име. Дозвољени карактери: a-z, A-Z, 0-9, .-

У ово поље унесите важећу имејл адресу

У ово поље поново унесите исту имејл адресу ради потврде

Унесите жељену лозинку

Поново унесите исту лозинку

Морате се определити између једне од две понуђене опције

Invalid Input

Предајом приступнице дајете сагласност на то да Филозофски факултет у Нишу прикупља, користи и обрађује наведене податке, као и податке у вези са Вашим активностима у оквиру Алумни организације, у сврху вођења евиденције о члановима Алумни организације и за комуникацију са Вама, а за време трајања Вашег чланства у Алумни организацији. Приступ овако прикупљеним подацима имаће органи Алумни организације, као и запослени на Филозофском факултету укључени у активности Алумни удружења. Увид у Ваше податке којима Филозофски факултет и Алумни организација Филозофског факултета располажу, њихову исправку или брисање можете остварити контактирајући одговорно лице за ову збирку података на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.